Xfire helyett? Több lennt! FONTOS!
Szerver keresés:
1. Felkeresed a Gametracker.com oldalt.
- 1. "Servers" fül
- 2. A "Playing" szöveg alatt kiválaszthatod a játékot. Keresd meg azt, amivel játszani akarsz, majd kattints a nevére.
- 3. Ha kiválasztottad a játékot akkor kattints a sárga "GO" feliratú gombra.
- 4. Szabadon válogathatsz a szerverek között. :)
- 5. Ha találtál egyet ami tetszik másold ki az IP:port címet. (sok szám)
Csatlakozás:
1. Megnyitod az adott játékot.
- 1. Átváltasz multiplayer módba. (Amennyiben alapból azt indítottad, úgy ez a lépés nem él.)
- 2. A 0-s (nullás) gombot megnyomod.
- 3. Felül előjön egy szövegdoboz, amibe írhatsz. Töröld ki a 0-t belőle.
- 4. A szövegdobozba (konzol) írd be a következőt (SZÓKÖZZEL A VÉGÉN!): connect
- 5. CTRL+V majd Enter. (A kontroll (Ctrl) gombot lenyomva tartod, és közben megnyomod a V betűt.)
- 6. A játék elkezd csatlakozni a szerverhez.
Egyéb: Ha nem tudsz csatlakozni, az valószínűleg azért van, mert nem engedélyezted A letöltéseket/PunkBustert a játékban.
Ezt a következőképp tudod beállítani:
1. Megnyitod a játékot
- 1. Átváltasz multiplayer módba (Ha abban indítottad, akkor ez a lépés még mindig semmis.)
- 2. Multiplayer Options
(magyarul: Többjátékos beállítások [asszem])
- 3. Allow Downloading átállítása YES-re
(magyarul: Letöltés engedélyezése illetve IGEN.)
- 4. PunkBuster átállítása YES-re
(Emlékezetem szerint ez magyarul is ugyanaz. Itt is IGEN-re állítsad át.)
TIPP: Amennyiben megveszitek a Steames verziót, úgy nem kell bajlódnotok ezzel. A játékon belül lefuttatsz egy keresést, és az összes (publikus) CoD2 szerver elétek tárulkozik.
A tört játék hátránya az hogy nem egyszer keveredtek majd olyan szituációba amikor egy másik játékos CD-kulcsa megegyezik a tiétekkel. Ilyenkor nemes egyszerűséggel nem enged fel a szerverre. Ha pályaváltáskor nem töltötök be elég hamar, akkor is felmerülhet olyan probléma hogy kidob a szerver, mert más már csatlakozott a szerverhez a ti CD-kulcsotokkal. Illetve vannak szerverek, amelyek letiltják a tört játékról való csatlakozást.
A 4-es válaszoló voltam. Most már a 12-es is én vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!