Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Steam nem veszélyes ebből a...

A Steam nem veszélyes ebből a szempontból?

Figyelt kérdés

Nos, 15 EURO-t akarok feltölteni a Steam egyenlegemre bankkártyával, mivel a Wallet-card nem kapható magyarországon (max nagyobb városokban, de én kicsiben lakok).

Kérdése 1: ez nem veszélyes? mármint 'véletlenül' nem lesz kevesebb pénz a bankkártyámon? (tudom a Valve nagy cég és nem hiszem, hogy bemocskolná a hírnevét, de most is mocskos világban élünk)

Kérdés 2: Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni (Visa, MasterCard...)

Kérdés 3: mivel euróval kell fizetni, a kártyámon pedig HUF van, akkor a Steam automatikusan levon x euronak megfelelő HUF összeget, vagy át kell 'váltani' a kártyámon?

A válaszokat köszönöm

2015. jún. 30. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem veszélyes

2. Én Visa-val szoktam, de nem tudtommal leírják hogy milyen kártyával lehet.

3. Nem kell átváltani, az adott eurónak megfelelő forint összeget vonja le a kártyáról.

2015. jún. 30. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen biztonságos a rendszer.

Ha paranoiás vagy, akkor figyelj rá, hogy kivedd a pipát a kártya adatait megjegyző jelölőnégyzetből.

Nem kell váltanod és így még olcsóbbis, mert deviza közép és nem eladási árfolyamon számolnak.

2015. jún. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!