Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tölt be a Windows 8.1?

Miért nem tölt be a Windows 8.1?

Figyelt kérdés

Csak a Windows Logó jelenik meg, a betőltő karika a bogyókból alul nem jön be. A windows frissítése után van ez az egész. Nem értem mi lehet a probléma. Ramokat néztem... azok jók. Proci, vga minden stimmel. Újra hoztam már párszor a rendszert. Windows 7 el is ezt csinálja.

Mit tegyek?

Am van olyan amikor a windows logó sem jön be.

A telepítő lemez behelyezésés helyre állítást próbáltam. Indítási javítást meg fixboot és mbr-t is. Semmi nem segített....

2015. jún. 28. 18:56
 1/5 anonim válasza:
Mennyit szoktál várni míg bejön,mert lehet hogy sokat kell várni frissítés után! Nekem is így van.
2015. júl. 1. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
12 órát vártam.. (egy teljes éjszakát)
2015. júl. 7. 14:16
 3/5 anonim válasza:

ŐŐ........................

A Válaszoló működése leállt.

Viccet félretéve,nem tudom mi lehet,ilyennel soha nem találkoztam. Lehet hogy a frissítés után valamit rosszul csinált! Az egész frissítést láttad? Mert frissítés közbe is szokott hibaüzeneteket kiadni.

2015. júl. 21. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen láttam. De többszöri újratelepítés után is ezt csinálja ha frissítek.
2015. júl. 28. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van!! Ez nem tom mi de nagyon idegesítő tud lenni!!
2016. máj. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!