Milyen formátumban marad jó minöségü video? Kamerám MOV-ben játszik fel.
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 14:30
1/7 anonim válasza:
A forrás ok, de mi a cél? Konvertálnál?
MKV lenne a legjobb, ha igen, de mit szeretnél?
2/7 A kérdező kommentje:
több rövid felvételböl készitenék egy videót, eddig avs-t használtam, ehhez átkellett konvertálni aviba, mivel ez a program nem vitte a túl nagy fájlokat. Most sony vegasban csinálnám, de az avit nem viszi. Az MOV elég sok helyet foglal, azért is szoktam átkonvertálni, meg aztán a tévé sem játsza le.... a wmv nagyon összesüriti, romlik a minöség.
2015. jún. 28. 15:11
3/7 anonim válasza:
Én CamtasiaStudio 8-at használom néha. Azzal nem volt gondom avi-val. Nem azt mondom, hogy olyan mint a sony, de érdemes ránézni szerintem, Végigjátszottam néhány dolgot (sony, ulead stb) Nekem a CamS8 nagyon bejött, csak ajánlani tudom, nem csak oktatásra. [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Egy rövid videot próbáltam a vegasban szerkeszteni, elmentettem többször is, de nemtudom beállítani, nem jó a minöség sem vagy túl nagy fajl. Segítene valaki?
2015. jún. 29. 08:16
5/7 anonim válasza:
Avit felejtsétek már el könyörgöm. Kimenteni videót csakis H264 -be mentünk ( az is mp4 formátum)
6/7 anonim válasza:
Szerintem importálni akarta avi-ból.
Meg lehet a lejátszója nem viszi a h.264 kodeket.
De ez nem derült ki a T kérdező írásából.
7/7 A kérdező kommentje:
tényleg jó az mp4, már nem fogok avizni, a sony vegasban MPEG4esben mentettem a vágott videót. Most kezdtem ezt a programot használni, kicsit döcögve indul, az avs könnyebb volt.
2015. jún. 30. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!