Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Assasin's Creed Revelations...

Az Assasin's Creed Revelationsnál nem lehet a az Ubisoft Game Launchert máshova telepíteni?

Figyelt kérdés
Megvettem az Assassin's Creed Revelations-t a D lemezre telepítettem, de a Game Launcher-t a C-re telepíti. Hogy lehet azt máshova telepíteni?

2015. jún. 26. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Mármint magát a Uplay-t akarod más telepítőre? Nem értem pontosan mit értesz "Game Launcher" alatt.

Ha a Uplay-re gondolsz, akkor maga a Uplay telepítésénél kell átállítani, hogy a D-re menjen. A lemezt nem is kell használni, leszeded a hivatalos honlapról a Uplay-t, aktiválod a kóddal, és letöltöd.

2015. jún. 26. 22:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Mikor letelepítem a játékot, akkor csak a játékot lehet telepíteni. Az uplayt pedig automatikusan a C-re teszi.
2015. jún. 26. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nagyfokú baromságot mondtam itt az előbb, de a telepítésnél csak azt adja meg, hogy hova telepítsem a játékot. Az Uplayről pedig nem ír

semmit.

2015. jún. 26. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!