Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 7 mellé dual boottal win...

Win 7 mellé dual boottal win 10. Win 10-el is hozzáférek mindenhez?

Figyelt kérdés

Nagyon egyszerű a helyzet, Win 7 mellé, dual boottal szeretném a Win 10 kipróbálható, insider verzióját telepíteni.

A kérdésem az lenne, hogy ha a Win 10-et futtatom, akkor is hozzáférek-e minden dokumentumhoz, programhoz, amelyeket Win 7-en hoztam létre/telepítettem, vagy pedig egy teljesen különálló rendszerként működik majd a dolog?

2015. jún. 24. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj neki egy külön particiót az Easeus-szal és telepítsd rá a 10-et.Elméletileg egy menüből tudod majd kiválasztani hogy melyik rendszerbe szeretnél belépni.
2015. jún. 24. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy teljesen különálló rendszer lesz. A fájlokhoz való hozzáférést meg lehet oldani, a programokat viszont nem tudod használni.
2015. jún. 24. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. És ha például külső merevlemezre telepítettem egy programot még Win 7-tel, és a külső külső merevlemezt csatlakoztatom, miközben Win 10 fut, akkor használható a program?
2015. jún. 24. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem. Semmilyen módszerrel nem lesz használható az egyik rendszer alá telepített program a másik rendszer alól. Illetve de. Ilyen esetben jönnek jól a portable programok. Ezeket rendszertől függetlenül minden gépen lehet használni, mivel nem tárolnak bejegyzéseket a regisztrációs adatbázisban, vagy egyéb helyeken, ami egy másik rendszeren már nem lenne ott. Az egyszerűség kedvéért csinálsz egy mappát a C meghajtón, ebbe helyezed a portable (hordozható) programokat, majd parancsikonokat helyezel el mindkét rendszeren az asztalra. Így ugyanazok a programok ugyanúgy használhatók lesznek mindkét rendszeren.
2015. jún. 24. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!