Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux telepítésnél nem tudom...

Linux telepítésnél nem tudom használni az egeret, miért? Így telepíteni sem tudok.

Figyelt kérdés
Ubuntu, és pcLinux-nál is ez történt. Sem USB, sem touchpad sem működik. A bal alsó sarokba ugrik visszahúzás után. Mit kéne csinálnom?
2015. jún. 24. 21:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
256M ram? Aúú... Ezt kivéve ma is használható masinának tűnik. Szerezz még bele 512-őt, vagy többet, ha facebook/youtube-ozni is szeretnél!
2015. jún. 25. 17:34
 12/19 A kérdező kommentje:

Dehogy, ez csak a típusa. C640/Dell

1,25GB RAM van>>>1x1+1x256

P4-1700 ATI 7500

2015. jún. 25. 17:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Jah, akkor okés lesz ez!

És mondom: ha a telepítésnél esetleg az általam adott telepítővel sincs egér, akkor bátran nyomd a textmode-os installt, annál is tudsz magyar nyelvet választani az elején. A feltelepített rendszer már minden bizonnyal kezeli az egeret, ha meg usb-s, akkor biztosan.

2015. jún. 25. 17:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Én innen töltöttem le a CD1 i386-ot.

[link]

Nem tudom mi a cd2--3--4,,stb? Mik ezek?

Amit adtál linket, onnan nem tudtam letölteni. Egyébként telepítem, az-az így nem teljesen igaz, mert kicsit nehezebb, mint a Windows, szóval próbálkozom a Cd1.el.

APT hibát írt, nyomogattam az entert :)) valami most megy.

Minden esetre másolgat fájlokat...vagy mit.

2015. jún. 25. 18:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi persze.
2015. jún. 25. 18:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Elértem a "szoftver választásig", ott megakadt. pipát be tudom tenni Enterrel, de továbblépni már nem tudok, de ez már valami.

Megnézem ezt a textmode-ot.

Akkor is felteszek a nyavalyásra egyet...

2015. jún. 25. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:

[link]

Töltsd le innen az LXDE-t.

2015. jún. 25. 19:09
 18/19 anonim ***** válasza:
ajánljatok neki még harmincat.. elég egyértelmű, hogy nem lesz vele előrébb.. egy usb-s egeret le kell tudnia kezelni bármelyik telepítőnek hisz plug and play-es. Valami a biosban van elállítva nagy eséllyel.
2015. jún. 25. 19:12
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Most ezt megnézem, és újból megpróbálom. https://www.youtube.com/watch?v=ovmSw2UheaA

Kipróbáltam az összes egér beállítással a BIOS-ban. Most "touch-ps2" van beállítva egyikkel sem megy. (pontosabban ez az alap beállítás)

Windows-nál rendben volt minden így, akkor nem a BIOS-ban van a gond, vagy rosszul gondolom?

2015. jún. 25. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!