Hogyan lehet csinálni olyan telepítő exe fájlt, amiben tömörítve vannak a fájlok?
ember nem a videókra gondoltam hanem a frapsnek a fájlai észlény -.-" tudod amitől működik
tudod olyan kitörölsz egyet és errorokkal kib@$z a pic$ába
Neked hogy lett 23MB telepítés után?
Most feltelepítettem és a 2.3MB-os telepítőfájlból 3MB-os lett a Fraps mappa.
„frapsnek a fájlai észlény -.-" tudod amitől működik”
A Fraps saját kellékfájljai 5-6 gigásak? Na, ezt a programot se töltöm le...
És ne magyarázd meg, értem: A kis exe, dll, satöbbi fájlokon fájlokon akarod kipróbálni a nagy, teljesen más szerkezetű videók tömörítését. Miből is kellett volna sejtenem, hogy nem a program _által létrehozott_ kisebb videókról beszélsz, mikor az lenne a tesztelés logikus módja?
Mit forgattam át? Megkérdeztem, hogyan lett neked 23MB, mivel nekem ~3MB lett.
Na itt a Fraps mappa lista:
changes.txt...................27.762
fraps.exe..................2.547.384
fraps32.dll..................234.168
fraps64.dat...................68.792
fraps64.dll..................186.552
frapslcd.dll.................140.288
README.HTM.....................1.894
HELP\help_fps.htm................546
HELP\help_general.htm............550
HELP\help_movies.htm.............549
HELP\help_screenshots.htm........554
11 File(s).................3.209.039 bytes
„Pislogott a rinocérosz:
- Bár tudnám, hogy mire céloz!...”
Hát persze, kiagyalni sem lehet unaloműzőbb foglalatosságot egy névtelen, ismeretlen, láthatatlan suhanc félnapos időközönkénti bejegyzésekkel való bosszantásánál. Te, ha hallanád, mekkorákat kacagok a monitor előtt, mikor elképzelem az ábrázatodat... Királyi mulatság, nem adnám semmiért!
Egyelőre te voltál, aki kitekerted a saját szavaid nyakát, hogy még véletlenül se arra nézzenek, amerre menniük kéne -- ez egyébként a fegyelmezetlen gondolkodásból eredő fogalmazási zavarnak nem éppen példátlan tünete.
Ha mondjuk azt a megállapítást teszi valaki, hogy „a LibreOffice képes fogadni az MS-Office fájljait”, akkor rajtad kívül vajon hány ember gondolja azt, hogy a winword.exe meg a bütykömtudja.dll fájlokról van szó? Az ugyan mitől bárminek az „átforgatása”, ha alapból a nyilvánvalót feltételezem?
Ne higgy az X-aktáknak: Az igazság ideát van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!