Hogy lehet MSN gyorsindító ikont létrehozni a tálcán?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 20:04
1/5 anonim válasza:
Milyen op rendszer?
Win xpnél lehúzod a tálcára az ikont.
Win7-nél jobbklikk ikonra és rögzítés a tálcán-ra katt
Rem segítettem Ice;)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezeket már kipróbáltam. Windows XP-m van (2002-es), de nem engedi lehúzni, jobb klikknél meg nekem csak olyan van, hogy rögzítés a start menün.
Akkor hogyan?
2010. márc. 2. 08:07
3/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem engedi lehúzni. Akkor rögzítsd a Start menün és onnan húzd le.
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig nem engedi. Se asztalról, se startmenüről. Ezért tettem fel a kérdést, mert hogy hogy lehetne ezt megcsinálni. Start menüről csak az asztalra engedi rakni, és fordítva, de ezek közül bármelyik helyről próbálnám a tálcára tenni csak egy fekete áthúzott karikát jelez amikor az asztalra akarom tenni.
2010. márc. 2. 18:15
5/5 A kérdező kommentje:
A végét elírtam. Szóval akkor jelez fekete áthúzott karikát, amikor a tálcára akarom tenni.
2010. márc. 2. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!