20001229 kérdése:
Format Factoryban, hogy lehet a felirat nyelvet állítani?
Figyelt kérdés
Van egy filmem, amihez van magyar és angol feliratom is csak én felszeretném tölteni és ugyebár nem lehet feltöltésnél csak úgy hozzáadni a felirat fájlt! Ezért felirat égetéssel próbálkoztam ami működik, de az a gond, hogy a programban magyar a felirat, mert van benne ilyen kis lejátszó, de ha lementem akkor meg angol! Kérem, hogy valaki segítsen! Széjjel kerestem a Googlét, de semmit nem találtam ami erre utal! :(2015. jún. 22. 16:30
1/1 anonim válasza:
Amikor betallózod a feliratot, akkor értelemszerűen a szükséges nyelvű fájlt tallózd be, ne az elsőt, ami a kezedbe akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!