Hol találom meg a megfelelő drivereket?
Ősrégi gépet kell felélesztenem.
MS-7060 alaplaphoz kell megfelelő chipset
SIS ac 97 audióhoz kell szintén, a többi megvan. NEten nem találok semmi használhatót, a Realtek ac 97-el nincs hang a gépen.Talán rossza az alaplap chipset.
XP-re kell
Ugye nem akarod az elavult oprendszerrel netre kötni!
Semmi változás, hang nincs , minden más jó.
A tesztek szerint a hangkártya jól működik, még a azt is érzékeli ha a mikrofonba beszélek, le is játsssssza de nem küld hangot.Valami megoldás?LEhet a windows a hibás vagy ez baromság?
Hova nem küld hangot?
#3, szerinted ha az MS termékének értékesítésével foglalkoznék, akkor itt osztanám az észt? Ugyan már! A másik, hogy ha feltűnt, a nyílt forráskódú oprendszereket is szoktam ajánlani, amik ingyen használhatóak. Innentől milyen eladásról beszélünk?
Ahogy kopott fékbetéttel sem kellene autózni, max a saját portádon, úgy elavult oprendszerrel sem kellene kimenni a nagyvilágba.
Sztereó fülhallgató van csatlakoztatva, de nincs hang.
Van rá lehetőség hogy letöltöm a windows 7-et és cd nélkül telepítem??Mármint futtatom windows xp alatt és feltelepítem az xp törlésével.
Az xp rendszerindító cd-t kér....
Ne privátba!
USB telepítőt könnyen lehet csinálni a Win 7 telepítőjéből. Arra készülj, hogy Win 7 driver nincs, a Vistás meg vagy jó lesz vagy se...
A letöltött verziót 30 napig használhatod jogszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!