Báder zsolt kérdése:
Felraktam a nfs rivalt és azt irjaki hogy:az eljárás belépés központja (crtCreateSimbolicLinkw) nem találhato a dll-ben (MSVCR110. DLL. ) MIÉRT IRJAKI HA ELAKAROM INDITANI A JÁTÉKOT DE NEM EGYSZER CSINÁLTA MÁR? :o! SOS
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 13:32
1/10 anonim válasza:
Elavult a vcredisted, rakd fel a frissítéseket, és rendbe fog jönni. (Vezérlőpult -> Windows Update)
3/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. jún. 22. 13:44
4/10 A kérdező kommentje:
felraktam a amit be linkeltél és most se jo ?
2015. jún. 22. 14:15
5/10 anonim válasza:
Fel kell rakni az összes vc redistet (32-64 bit) a net keretrendszert és utána újraindítani a gépet.
6/10 anonim válasza:
Vagy tényleg kapcsold be a windows update-t és akkor lefrissíti neked.
Ha nem eredeti a win-ed, akkor sem lövi ki a frissítés pl a Kmsautonet aktivátort, bár nem rudom, hogy 7 vagy 8 van a gépeden. Bár elvileg a Daz loaderrel aktivált rendszereket sem szúrja ki a frissítés. Elvileg még a KB971033 -as frissítés volt az eredetiség ellenőrző, most is lehet hogy az, nem tudom. Ha felajánlja a KB971033-et akkor azt ne telepítsd.
7/10 A kérdező kommentje:
amugy win7 de nem eredeti
2015. jún. 22. 15:03
9/10 A kérdező kommentje:
nem :/
2015. jún. 23. 12:42
10/10 A kérdező kommentje:
felraktam mindent de mégse jooo !!!!!telepitetem a farmexpertet 2016 szimulátort és szintén eza hiba jönki mins a rivalsnál is !!!??,
2015. jún. 24. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!