Melyik oprendszert érné meg megvenni?
Figyelt kérdés
Windows 7 64 bit prof vagy a Windows 8.1 64 bit prof? Nem, nem akarom letölteni, kiírni! Ami fontos, hogy dobozos verzió legyen (dvd). Tudom hamarosan itt a win 10 is, de egyenlőre a támogatotsága kérdéses. A win7 az bevált eddig is. A Win 8.1 jobb e játékhoz, kül szerkesztőprogramokhoz hogy azt lenne érdemesebb venni? A csempe nem zavar.2015. jún. 20. 21:02
11/13 A kérdező kommentje:
10 es, az hagy legyen az én gondom, hogy miért kell eredeti. Tudom h le lehet szedni, ugyanolyan jól használható, olcsóbb, de nem. :)
2015. jún. 21. 17:06
12/13 anonim válasza:
Rebegj hálát, amiért van, aki megveszi, különben nem lenne mit letöltened. ;)
13/13 anonim válasza:
#12.A magyarok kb 1 század része veszi meg,más örül hogy egyátalán számítógépe van.Örüljön az aki megteheti.Én nem rebegek senkinek sem hálát.Minek.A legtöbbb lehetőlhető a feltört MSDN szerveriből származik.Mert akinek van eredetije az nem tölti fel sehova.A magyar 1 milliómod része az összes vásárláshoz képest.Vegye meg az aki megteheti és nem kell lennézni azt aki letölti mert egy olyan országban élünk ahol sokan annak örülnek hogy egyátalán van ételük nem hogy eredeti Windows-uk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!