Mi a véleményetek a Windows 8.1 64 bit-ről?
Elsősorban nem a csempékkel van baj, azt meg lehet kerülni. A baj a filozófiával van. Próbál téged minden úton-módon átszoktatni a metró programokra, hisz a buta felhasználónak úgyse kell több, és hadd költse már a pénzt szerencsétlen az áruházban. Emellett live fiók, skydrive és miegymás követi nyomon az életed minden rezdülését.
A rendszer tényleg gyors, és teljesen használható, csak éppen beállsz vele a birkák sorába, akik rábólintanak az orwelli felfogásra.
Én már lassan egy éve 8.1-et használok. 7 alatt többször előfordult, hogy a videokártyámat nem bírta már el a táp, mert a rendszer nagyon hajtotta a vasat. Ezt eddig 8 alatt nem tapasztaltam. Sokkal jobban gazdálkodik a konfigurációval, mint a 7. Nálam biztosan. Engem abszolút pozitív csalódásként ért, mikor feltettem. Én úgy gondolom, ha váltani szeretnél tedd nyugodtan!
Két dolog amit hátrányként éltem meg:
-mikor a Start menüt kerestem, illetve a start menün belüli dolgokat. Eleinte szokatlan volt, de a csempés felületen sokkal gyorsabban meg lehet találni a dolgokat
-ezen kívül néhány beállítási lehetőséget, áthelyeztek, és kicsit keresgélni kellett.
Összességében nincs vele komoly problémám. A támogatottsága megfelelő, a gyorsasága szintén, a felülete pedig személyfüggő kinek tetszik kinek nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!