Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Adobe Photoshop CC 2014-es...

Az Adobe Photoshop CC 2014-es verzióját (amit nCore szedtem le és crackeltem) ha CreativeCloudból frissítem 2015-re attól még a teljes verzió lesz meg nekem, és nem valami trial?

Figyelt kérdés

Csak mert odaírja mellé, ahol update előtt (meglepő módon :D) az Update felirat volt, hogy Start trial.

Egyszer rányomtam arra, és akkor tényleg lejárt volna 30 napon belül, de azóta feltelepítettem újra, és most megkérdezem itt, hogy ha update-elem akkor full verzió marad-e. :D

2015. jún. 20. 11:19
1 2
 11/13 TrollFater ***** válasza:
58%
Persze öcsém, írd ki ide, hogy loptál egy majd félmilliós programot, és újra megteszed. Esetleg sétálj be a legközelebbi örsre, és jelentsd is fel magad. Észlény.
2015. jún. 21. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Besétálnék én, de akkora a sorállás a lopott szoftver részlegen, hogy aszonták csak a jövőhéten kerülhetek sorra...
2015. jún. 21. 11:58
 13/13 A kérdező kommentje:

#11!

-.-"

Ezt minden olyan kérdéshez odaírtad itt az oldalon ahol crackelésről van szó? Ennyi erővel fel id jelenthetné valaki az nCore-t...

Ahogy a filmeknél, úgy a programoknál is az a helyzet, hogy lekalózkodni le lehet, csak a "lopott" terméket ÁRUSÍTANI nem lehet!

Visszatérve pedig az értelmes emberekhez: ha már egyszer "túléltem" egy update-et, azaz nem volt olyan ellenőrzés, és még mindig full verziót futtatok, akkor ha többet nem update-elek akkor meg is úszom?

2015. jún. 21. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!