3D-s modelleket hogy tudok videóra tenni?
Egy videot szeretnék késziteni és hogy azon felszáljon egy rakéta, 3D-s kell legyen mert forgatni kéne meg minden!
Van sony vegasom, adobe after effect és egy rakéta 3d model, de egyik programmal sem tudom megnyitni ezt a fáljt!
Innen van a 3d-s model:
Én meg szalmakalapot hordok,és mégsem tudok békát idomítani. Nem kéne előbb tájékozódnod, mi mire való? Miért nem mindjárt szövegszerkesztővel vagy pasziánsszal próbálkoztál?
Én is a Blendert javaslom -- mellesleg, ha már megvan, ennél a boldogtalan görcsnél százszor jobb rakétát ügyeskedhetsz vele össze.
Letöltöttem a blendert, csináltam igy egy kis animációt ugy mint ebbe a videoban ( https://www.youtube.com/watch?v=SqOso5jgYa4)
Beigazitottam egy vonalat és ráraktam a rakétát. Elmenteni sem tudtam videóként ezért annak is utánna kellet nézek, de semmi nem látszik ahogy kéne!
Talán mert a blenderbe ezt a kamera nézetet is bekéne állitani, de nem tudom hogyan! :/
Persze, hogy be kell állítani, de azt is, hogy videóba rendereljen. Legjobb lenne, ha a .blend-fájlodat föltennéd valahova, hogy megnézhessem, és esetleg bele is árthassam magam annyira, hogy látsszon valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!