Mi a fenéért lehet, hogy egy utorrent kereken 3-4 GB RAMOT ZABÁL?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 10:32
2/9 A kérdező kommentje:
kétlem, az új torrent van fent a hivatalos oldaláról.
2015. jún. 19. 10:35
3/9 A kérdező kommentje:
+ vírusirtóm is van.
Felraktam a aktív torrentek számát 100-ra, a kapcsolatok számát 1000-re, és a torrentekkénti kapcsolatot is, gondolom ezzel lehet kapcsolatban, de ugye másképpen nem tudok seedelni.
2015. jún. 19. 10:36
4/9 anonim válasza:
Egyrészt attól is leeht, amit írsz.
Mársészt a legújabb utorrentbe szépen beletettek egy bitcoin bányászó programot. Ezért nem ajánlott a legújabb utorrent használata!
Bár ez inkább CPU-t használ.
Szerintem a túl sok kapcsolat lesz a gond. Főleg, ha nagysebességgel töltesz is fel. Ugye nem közvetlenül a merevlemezről töltesz fel, hanem a RAM-ból...
5/9 A kérdező kommentje:
3.4.3 a torrentem verziója, igazából akkor többnyire lehet az a baj, hogy sok az aktív torrentem, mert van mikor 10 torrent is fut egyszerre ami seedel.
2015. jún. 19. 10:49
6/9 Koplárovics Béci válasza:
127 torrentem fut, 44MB-ot eszik az uTorrentem. 3.4.3 (build 40298) verzió. Bányászmentes :)
7/9 A kérdező kommentje:
ugyan ez van nekem is.
2015. jún. 19. 12:31
8/9 anonim válasza:
Van különbség "seedelés" meg feltöltés között...
9/9 anonim válasza:
mert a microtorrent egy kalap sz r.tölts le egy normális klienst,pl qbittorrent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!