Windows XP-ről Windows 7 Starter-re hogyan?
Sziasztok!
Lefuttattam egy programot,ami szerint fellehet telepíteni a Windows 7-et. De mivel nincs semmi segítségem,és ultrán kezdő vagyok ebben,letudnátok írni lépésről-lépésre butítottan, hogyan is kell feltelepíteni ezt az op. rendszert,XP letörlésével és a partícionálást beleértve?
(1 GB ram, 160 GB merevlemez)
A komoly válaszokat előre is köszönöm Nektek! :)
Oldalakat lehetne erről írni. Az informatikába való bevezetést nem ezzel kellene kezdeni.
Javaslom tanuld meg kicsit használni a gépet, keresőt és hasonlókat. Most csináltasd meg valakivel a telepítést, és a következő már lehet, hogy egyedül fog menni.
Azért annyira nem vészes a win7 telepítés, kb 3x áll meg a folyamat, akkor is azt kérdezi, hogy frissíteni akarod-e a régi oprendszert, melyik partícióra akarod telepíteni, meg hogy mi legyen a felhasználónév\jelszó. Anno a vista körül nagyon reklámozta az ms, hogy már a nagymamánk is tudja telepíteni - és tényleg!
Itt minden létező információt leírnak(igazából többet is, mint amire szükséged lehet, a harmadik lépés fontos neked elsősorban).
Mindkét válaszolónak köszönöm! :)
1#.válaszoló:Elég jól kezelem a gépet, de mint fent írtam,nincs kivel megcsináltatnom és az informatika ezen része kimaradt számomra..
Mi az a windowsos program, ami nélkülözhetetlen az életedben és megfelelően fut Win 7-tel a gépen, és ugyan akkor linux alatt nincs alternatívája?
Az rossz kifogás, hogy azért nem linux, mert az nem ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!