[Notebook] Hol kell beállítani, hogy lecsukott monitor esetén, usb billentyűzettel is fel tudjam ébreszteni a gépet?
olyat tudsz hogy ha lecsukod a monitort tovább működik a gép. Olyan mint ha asztali gépen egyszerűen kikapcsolnád a képernyőt.
Vezérlőpult (kis vagy közepes ikonok) -> energiagazdálkodási lehetőségek -> adja meg mi történjen a képernyő lehajtásakor
Itt állítsd be hogy nincs művelet se akkor ha áram alatt van, se akkor ha aksirol használod
olyat tudsz hogy ha lecsukod a monitort tovább működik a gép. Olyan mint ha asztali gépen egyszerűen kikapcsolnád a képernyőt.
Vezérlőpult (kis vagy közepes ikonok) -> energiagazdálkodási lehetőségek -> adja meg mi történjen a képernyő lehajtásakor
Itt állítsd be hogy nincs művelet se akkor ha áram alatt van, se akkor ha aksirol használod
(fejből írtam, remélem egyik opciót sem neveztem at :D )
6-os vagyok. :)
Az eszközkezelőben kattints Az egér vagy más mutatóeszkökre.
Jobb klikk az usb-s eszközre(i.e. HID-compliant mouse) és válaszd a tulajdonságokat. Itt az utolsó fülön az energiagazdálkodásnál legyen bepipálva az eszköz felébresztheti a számítógépet.
Egyes billentyűzeten van fn gomb, az is felébresztheti. Remélem segítettem. :)
Üdv! Megnéztem, be van pipálva.
Sőt a monitor fel van hajtva fel is ébreszti, de ha le van, érzékeli a billentyűzetet (led felvillan), de mintha letiltaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!