WINDOWS 8.1 miért nem engedi (32bit/64bit)? (többi lent)
Windows 8.1 Pro operációs rendszerem van 32 bit-es 6 GB ram-mal és a processzor 64x biten alapul.... Mivel a proci is 64x bites meg, hogy kihasználjam a 6GB ram-ot rátettem volnaa 32x bites rendszerre a 64x bitest... Letöltöttem ki is írtam CD-re és mikor elinditanám azt írja hogy enm kompatibilis.. ilyenkor mit csináljak?
ahonnan leszedtem: [link]
Ne haragudj, de össze vissza beszélsz.
Egyik pillanatban közlöd, hogy kiír valamit a telepítő, másikban meg hogy "nem dobja be". Akkor most mi a rák van?
Amúgy a Windows az tud olyat csinálni, hogy valamiért saját magát akarja frissíteni, aztán rájön, hogy 32 bitest nem lehet. Tiszta telepítést kell választani, de nem tudom pontosan hogy hívják ezt.
Végső esetben csinálj egy Linux bootolható pendrive-ot, és Gparted-del formázd a lemezt, az legalább nem olyan bugyuta, mint a Windows partícionáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!