Hogyan tudom beállítani lubuntu 14. 04 alatt a thunderbird levelezőklienst?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 21:54
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen letöltöd a szoftverközpontból és kész. (Én a Synaptickal szoktam megcsinálni.)
2/5 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem,emailcím és jelszó megadása után a befejezés gombra kattintva azt írja ki,hogy a konfiguráció nem ellenőrizhető-rossz felhasználónév vagy jelszó.
Azonban a jelszó és a felhasználónév jó.
Mi lehet a probléma?
2015. jún. 17. 22:09
4/5 anonim válasza:
ha gmailes, akkor a google felületen engedélyezni kell a biztonsági központba, hogy a levelező hozzáférjen, meg a pop3-at be kell kapcsolni. De ha ezek már megtörténtek, akkor nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Ez nem Linux-specifikus probléma, Windows alatt is ugyanúgy működik.
Tényleg jelszó probléma szokott lenni, illetve az, hogy nem mindegyik postafiókot tudja automatikusan beállítani. A Gmailhoz gond nélkül kapcsolódik, míg pl. a freemailhez vagy Yahoo-hoz nem. Ilyenkor be kell lépni webes felületen a postafiókba és keresni kell leírást a levelezőklens beállításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!