Milyen programmal csinálja és hogy?
https://www.youtube.com/watch?v=LEn-2VZEjs4
0:25 - 0:35 -ig
Tehát ezt a kameranézetet... Értitek...
Ez dehogy van Blenderben, ez gameplay...
Valamilyen lol recorder, league replay programmal felvette a játékot, és utána visszatudod nézni azt, mintha spectatolnál valakit. Utána biztos eltűntette a UI-t, forgatta a kamerát, és közben pedig felvette.
Nem a modellezésre gondoltam! :D
Hanem simán meg lehet vágni vele a videót. Felvette a játékmenetet, kicsit ráközelített (így eltűnt az UI - szerintem te ezt már túl is kombináltad) és ennyi.
Szerintem ilyesmire gondol a kérdező (youtube link):
/watch?v=1bIumXUveeY
Még mindig azt mondom, hogy blenderrel megoldható az egész! :)
Felesleges hozzá a premier pro + after effects (tény, hogy jó programok, de jelen esetben ez nem csak azzal valósítható meg).
Oké, hogy megoldható akármilyen programmal, de ő a kameranézetes problémára gondolt..
"Tehát ezt a kameranézetet... Értitek..."
#5 Áhh már értem mire gondolt. Ebben a videóban benne is van a válasz, szóval én befogom! :)
(Azt hittem arra gondolt a kérdező, hogy a kameranézet utómunka.) De túltárgyaltuk. A kérdés többszörösen is megválaszolva...
Értek mindent köszönöm! :)
Még egy kérdésem lenne:
Melyik a jobb, melyiket javasoljátok? A Sony Vegas Pro 13-at vagy a Belender-t?
Blender*
Elnézést.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!