Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hova kell betenni, a lementett...

Hova kell betenni, a lementett GTA 4 savegame-et?

Figyelt kérdés
Letöltöttem már vagy 100 savegame-et és egy sem működött! Lehet hogy én tettem rossz helyre...És légyszi azt is írjátok le, hogy mit másoljak, hova és küldjetek linket, ha van működő savegame! Előre is kösz
2010. febr. 28. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Dokumentumok >> Kell lenni egy GTA IV. mappának, azt megnyitod, és ott van olyan hogy savegame, és egyszerűen másold be a fájlt. De ha nem így lenne, adnak hozzá ReadMe fájlt, és azt ha elolvasod, megtudod.
2010. márc. 1. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :P
2010. márc. 1. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincsmit. Remélem sikerült megoldani a problémát.
2010. márc. 1. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és sajnos nem jött be! :( Valami nem jó! A readme-ket is olvasgattam, de azok is rosszak voltak, pedig már vagy 8x telepítettem újra a játékot :S Szerinted lehet összefüggés azzal, hogy offline játszok??? Úgy értem nem tudok a Games for Windows-ba beregisztrálni, mert a játékom copy, tehát nincs hozzá jó produck key-em. Ha nincs köze hozzá akkor nem értem, ha pedig van köze hozzá, akkor légyszi küldjöv vki egy MŰKÖDŐT!!!(Csak akkor, ha neked sem eredeti és sikerült használni azt a product key-t!!!)
2010. márc. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!