Honnan lehet legálisan letölteni a Windows8-at? (iso fáljba kéne, hogy bootolhassak a pendriveval, bootolni tudok) Többi lent
Szóval merevlemezcserere volt a gépembe, csak újra kell telepíteni a gépet amit otthon is el tudok végezni.
A Product key is megvan a laptop hátulján.
Csak egy tiszta W8 kell ami kéri a product key-t meg mindent.
Alapból W8 volt rajta amikor megvettem, a boltban (fél éve).
Nincs biztonsági mentésem :(.
Ha megveszem a gépem akkor a product key-vel a W8-at is mellévettem és bárhányszor újratelepíthetem?
Igen, ha volt hozzá oem windows akkor az adott pc-re korlátlanul újratelepíthető.
Azt hiszem itt megteheted, hogy letöltöd.
Egyébként torrent oldalról is beszerezheted az msdn-s verziót (az is ugyanez) és megadhatod a kulcsot. Legális lesz az is!
Igen kössz sikerült!
A gép nem kért licenszkulcsot semmit.
Csak amikor feltelepíttem a W8-at a gépházban Windows aktiválása , interneten aktiváltam és kiírta, hogy sikeres és minden rendben....
Tehát az oem alapján azonosított.
Ja és a Windows 8-at a microsoft windows ról töltöttem le szóval minden legális és ez jó :)
Köszi
Még valami:
A laptopot úgy vettem a (Media Markt), hogy W8 volt rajta.
A hátán nem találtamm licenszkulcsot (lehet belül van), de nekem azt mondták (nem a gyakorin) hogy nem is írják rá hanem OEM alapján azonosít.
Szóval ha volt egy W8-as gép (eredeti bolti) amin kicserélték a Merevlemezt (HDD)
és rá szeretnéd tenni újra a rendszert csupán le kell töltened egy iso-t és feltelepíteni
a gép mindent elintéz (a licenszkulcsot se kéri, bele van égetve a biosba) csak aktiváld telepítés után a neten 1 perc 1 kattintás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!