Miért nem telepíti a gépem az Adobe Flash Plaxer-t?
Fogalmam sincs, hogy miért, de már nagyon régóta nem tudom frissíteni a programot, mert hiába töltöm le a frissítést, mikor rányomok az Install-ra, akkor nem történik semmi.
Nemrég újra raktuk a windows 7-et, azt hittem jobb lesz, de nem változott semmi. Akárhonnan, akármelyik Adobe-t töltöm le, nem működik, egyszerűen nem indul el. Mi lehet a gond?
Én így cserélem.
1. Ccleaner, Eszközök, jobb egérgomb, eltávolítás. Mind a kettőt (ActiveX-et is).
2. Letöltés Mozilla Firefox-szal. www.adobe.hu oldalról.
3. Google Chrome böngészővel nem lehet! Miért, mert abba bele van építve a sajátja és automatikusan frissitik.
Internet Explorert használsz? Ahhoz az Adobe Flash Player ActiveX kell.
Vagy nem is Windows az operációs rendszer, hanem Linux?
Akkor még egyszer.
1. Törlöd a régit (ha nincs régebbi, akkor le kell fogadni az I Agree-val a regisztrációt.
2. Megkeresed az Adobe Flash Playert, kiveszed a McAfee elől a pipát, letöltöd az Asztallra.
3. Bezárod a Firefox-ot és rendszergazdaként futtatod.
4. Kérdez, hogy máskor automatikusan telepítse-e? Én nem engedem.
5. Telepíted.
Adobe Flash Player ActiveX. Kiválasztod az operációs rendszert, aztán alul Active X IE. Ugyanúgy telepíted, mint a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!