Nem birok ISO-t mountolni a gépemen?
Figyelt kérdés
Win8-am van. Még a Deamon Toolsal sem birok isot megyitni valamit a regeditben kell átállítani csak nem tudom hogy mit és hogy kell.2015. jún. 13. 20:02
1/6 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy a hkey classes root/openwithprogids-ban kell átállítani valamit
2015. jún. 13. 20:06
2/6 anonim válasza:
Nem kell a Beállításjegyzékben semmit kotorászni.
Jobb klikk az óra környékén az ikonjára >>> Virtuális eszközök >>> kiválasztod a meghajtót >>> Kép csatlakoztatása >>> betallózod az ISO fájlt >>> egy fájlkezelővel megnyitod a virtuális meghajtót.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem jó
2015. jún. 13. 20:28
4/6 donfetibo válasza:
Ha van Total Commandered és meg van spékelve ezzel Total.Commander.iso-1.7.9 akkor simán rá klikk a amit akarsz Iso fájlra és onnan kimásold ahova akrod és onnan tudod telepíteni!!!☺☻
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, miért nem jó, de úgy látszik, a te gépeden másképp működnek a dolgok.
Viszont ha nem jó, akkor telepíts fel egy UltraISO vagy egy PowerISO programot, azokkal biztosan meg tudod nyitni. Telepítéskor mindkét program felajánlja virtuális meghajtó telepítését is, tehát mountolni is tudsz.
6/6 PrometheusDS válasza:
Hali! Találtál már megoldást? Csak mert én is ezzel a gonddal küszködök win 10-en. Daemon tools install sikerül, képfájl csatolás is, de megnyitni nem tudom. "windows nem fér hozzá a lemez tartalmához"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!