Melyiket ajánljátok windowsban?
Szeretném megvenni a nyáron megjelenő windows 10-et. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyik változatát ajánljátok ? A sima Home vagy a Pro verziót.
i5 3570 3.80GHz procim van 8gb rammal és egy 1024gb asus 650ti kártyával. Játékra kellene a windows, offiszos munkákra,netezni, filmet nézni. Melyik verziót érdemes megvennem. Én a home-ban gondolkodok leginkább. Bár olvastam, hogy lesznek rajta olyan funkciók melyek automaták lesznek pl frissítés. a pro-nál meg be tudom állítani. Nem tudom eldönteni melyik lesz jobb.
A másik ha megveszem és feltelepítem a gépemre az oké. Ha újratelepítem a gépet akkor úgyanúgy megint beírom a termékkulcsot és kész ? Tehát többszőr is elfogadja ? A harmadik kérdés pedig, hogy ha veszek egy laptopot és arra is fel akarom telepíteni akkor oda is jó a termékkulcs vagy másik kell ? Bocsánat a szétszórt kérdésekért. Kérlek segítsetek minden infóval.
Az általad felsorolt dolgokra mindkettő alkalmas. Hogy kellenek-e az extrák, azt neked kell eldöntened.
Természetesen újratelepíthető.
A licenc egy példányra és adott gépre szól, legálisan nem rakhatod rá másikra. Ha több kell, többet kell venned.
Ha adott gépen már van legális Windows 7 vagy Windows 8 példány, akkor ingyenesen frissíthető 10-re.
Ez nem olyan bonyolult dolog. Keresel egy oldalt, ami a két verziót összeveti, pl. a Microsoft hivatalos oldalát.
Megnézed a felsorolt paramétereket, és megállapítod, hogy szükséged van-e valamelyikre, ami csak a próban van. (Ha nem tudod, akkor nincs...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!