Több képet egyszerre megszerkeszteni?
A Photoshop biztosan tudja ezt.
A fájl/automate/batch helyen találod. Persze előtte el kell készítened hozzá az actiont.
Sajnos nem tudok ajánlani más, ingyenes programot, mivel nekem ez van meg, szóval nem is keresgéltem más alternatívát.
A GIMP-et szokták még dicsérni. Ez ingyenes és lehet hogy tudja teljesíteni a kívánságod.
Olyan mint egy videofelvevő.
A teljesség igénye nélkül a CS3-ban az alábbi.
Rá mész az action panelre. Az alján vannak pici ikonok: cretae new set, create new action. A set-et nem muszály megcsinálni, de én szoktam, ez ugyan az mint a windowsban a könyvtár szerkezet.
Szóval new action ... értelem szerűen kitöltöd a felugró ablakot, "OK". Utána alul a record gombbal elindítod a felvételt. Innentől mindent jegyez a gép amit csinálsz.
Megnyitod a képet, elkészíted amit akarsz (több műveletet is csinálhatsz), ha kész, akkor pedig stoppolod a felvételt.
Egy kis kísérletezéssel hamar rájösz, de ha nem megy tuti vannak videok erről.
Amikor pedig az autómatizálást csinálod, akkor kikeresed a listából ezt az action-t.
Ja igen! Első kísérletnél legyen biztonsági másolatod a képekről! Nekem nem volt annak idején! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!