Írnátok kép szerkesztős programokat vagy naptár készítőseket?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amivel tudok naptárakat csinálni , vagy képeket!
És lenne még egy kérdésem!: Ha kiakarom nyomtatni a a naptárt amit megcsináltam milyen lapra nyomtassam? úgy értem normális fehér lapra nem szeretném mert az túl vékony! Milyen lap jó hozzá? És bármilyen tinával lehessen rá nyomtani! köszi
2010. febr. 27. 23:29
1/4 anonim válasza:
Szia! Az én kedvencem a photo scape, nagyon jó kis képszerkesztő progi. Letudod szedni a netről!
2/4 A kérdező kommentje:
Wow! köszi! Most töltöm! :D
2010. márc. 2. 03:53
3/4 anonim válasza:
iPhoto. egyszerun, programon belul elkeszited, par napon bellul pedig csonget vele a postas :) Pofon egyszeru a hasznalata. Ha nem akarsz a nyomdazasra kolteni, akkor termeszetessen sajat magad is kinyomtathatod.
4/4 anonim válasza:
jah, papir kimaradt: 160g/m^2 matt, vagy 160g/m^2 fenyesre, ez ketszer olyan vastag, mint a sima fenymasolopapir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!