Ha szeretnék saját zenét kreálni akkor milyen programmal érdemes? :'D
jelenleg sony acid music studio 10-em van + XFER RECORDS SERUM V1.0.1.B3 preset.. Ezek megfelenek vagy mégis mit kéne beszerezni ?:) És ha valaki tud valami jó ingyenes loop-ot az küldene egy linket?
Előre i sköszönöm!:)
Hali, én Ableton live 9-t használok. Ezeken kívül a legjelentősebb DAW-k (zenekészítő programok) az FL 11 meg a Logic Pro.
Az általad használt programot nem ismerem, illetve nem tudom milyen jellegű zenét szeretnél készíteni, de elektronikushoz az általam említett hármat ajánlom.
De végülis mindegy mit használsz, a lényeg az hogy tudd kezelni.
Ja, és ehhez még nem árt pár VST sem (Sylenth1, Nexus stb).
ohh.. köszi a sok programot.
illetve ezzekkel a VST-kel tudok csinálni magamnak sajátt loop-ot?
Lényegében igen, ezek a VST-k virtuális szintetizátorok, szóval ezzel lehet dallamot csinálni. Rengetek féle effekt van bennük stb.
Én szeretem az ableton kezelőfelületét, szerintem letisztult, nekem könnyebben átláthatóbb mint az FL studio-é.
De akkor neked az FL Studio 11-et ajánlom, szinte mindenki FL-el kezdi (én is azt tanultam meg először használni) és rengeteg profi is azt használja. Szóval azt találd meg amelyik neked tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!