Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A DVD VOB fájlból milyen...

A DVD VOB fájlból milyen programmal és hogyan tudnám kinyerni veszteségmentesen az MPEG fájlt?

Figyelt kérdés

2015. jún. 8. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a DVD-ről eleve úgy szeded le, az a legegyszerűbb módja. DVDDecrypter, steam processing mode, demux.
2015. jún. 8. 13:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a probléma ezzel, hogy ezzel a programmal ugyan kitudom nyerni a film VOB fájljait, de nekem konkrétan nem erre lenne szükségem.

Hanem arra, hogy a VOB-okból kitudjam nyerni az MPEG filmfájlt egy darabban.

A MakeMKV nevű program ezt ugyan képes megcsinálni, csak ezzel az a bajom, hogy átkonvertálja a filmfájlt MKV formátumba, ami nekem nem megfelelő. Summázva, olyan programra lenne szükségem, ami a DVD VOB fájljainak a tartalmát egyesítve kinyeri, de a film attribútumait nem módosítja. A segítséget köszönöm, jár érte a zöld kéz.

2015. jún. 8. 14:22
 3/9 donfetibo ***** válasza:

Most ezt nem értem, VOB-ból szeretnél MPEG-t?

Mert ha csak ezt akarod akkor pl.: VOB to MPEG converterek vagy DVD ripper programok!!!☺☻

2015. jún. 8. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából a VOB konténerfájlokból szeretném kinyerni a benne lévő filmfájlt, ami tudtommal H.262/MPEG-2 kiterjesztésű fájl. Esetemben 4 darab VOB konténer tartalmazza a filmfájlt és kettő szinkron fájlt. Nekem ennek a 4 darab VOB konténernek a tartalmára lenne szükségem, érintetlen formában, egybefűzve. Ilyen progi létezik, ami ezt a műveletet megtudja csinálni?
2015. jún. 8. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:

"Az a probléma ezzel, hogy ezzel a programmal ugyan kitudom nyerni a film VOB fájljait, de nekem konkrétan nem erre lenne szükségem. "

Mi lenne, ha elolvasnád, amit írtam, és nem csak az egy harmadát, illetve összevetnéd magával a programmal? Teljesen azt írtam le, amire szükséged van.

2015. jún. 8. 15:53
 6/9 coopper ***** válasza:

Szia.

A DVD LabPro mint "DVD re authoring" program elvileg tud ilyet. Amikor beimportáltatod vele a DVD-t, akkor elvégez egy JOIN illetve egy DEMUX-álási folyamatot, igy megkapod a képsávot illetve a hangsávokat külön-külön, mindegyiket az eredeti formában (MPV illetve AC3 kiterjesztéssel). A porgram nem ingyenes : [link]

Sok sikert.

üdv.

2015. jún. 8. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Az XMedia Recode ingyen megcsinálja. Állítsd a formátumot mpeg2-re, majd a videó és az audio beállításokat Másolásra.

[link]

2015. jún. 8. 18:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a legtökéletesebb programot. A VobEdit-tel kilehet nyerni az M2V videó fájlt, egy darabban, a hangfájlokat és a feliratokat szintén.

Használati segédletek:

[link]

2015. jún. 29. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ma már erre nincs szükség. Az mpeg2 ideje lejárt. DVD archiválására kitűnő program az XMedia Recode. AVC(H264) kodekkel kiváló minőségben konvertál DVD filmet a tényleges képméretben ( azaz nincs fekete csík ). Akár az eredeti hangot is meghagyhatjuk konvetálás nélkül. Szóval egy 4,7 GB-os filmet luxus digitális adattárolón tárolni, és még fölösleges is, hiszen ma már minden TV és média lejátszó támogatja az AVC h264 kodeket ami a Blu-Ray lemezek szabvány formátuma azaz ez váltotta fel az mpeg2 formátumot.És egy film h264-be konvertálva átlagosan csak 1,2GB-ot fog elfoglalni ami nem elhanyagolható szempont. Ha pedig követjük a letöltő oldalak gyakorlatát és a feliratos DVD-énkről .srt formátumban szeretnénk kinyerni a feliratot, arra ott a SubRip 1.50b5 program.
2015. jún. 30. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!