A DVD VOB fájlból milyen programmal és hogyan tudnám kinyerni veszteségmentesen az MPEG fájlt?
Az a probléma ezzel, hogy ezzel a programmal ugyan kitudom nyerni a film VOB fájljait, de nekem konkrétan nem erre lenne szükségem.
Hanem arra, hogy a VOB-okból kitudjam nyerni az MPEG filmfájlt egy darabban.
A MakeMKV nevű program ezt ugyan képes megcsinálni, csak ezzel az a bajom, hogy átkonvertálja a filmfájlt MKV formátumba, ami nekem nem megfelelő. Summázva, olyan programra lenne szükségem, ami a DVD VOB fájljainak a tartalmát egyesítve kinyeri, de a film attribútumait nem módosítja. A segítséget köszönöm, jár érte a zöld kéz.
Most ezt nem értem, VOB-ból szeretnél MPEG-t?
Mert ha csak ezt akarod akkor pl.: VOB to MPEG converterek vagy DVD ripper programok!!!☺☻
"Az a probléma ezzel, hogy ezzel a programmal ugyan kitudom nyerni a film VOB fájljait, de nekem konkrétan nem erre lenne szükségem. "
Mi lenne, ha elolvasnád, amit írtam, és nem csak az egy harmadát, illetve összevetnéd magával a programmal? Teljesen azt írtam le, amire szükséged van.
Szia.
A DVD LabPro mint "DVD re authoring" program elvileg tud ilyet. Amikor beimportáltatod vele a DVD-t, akkor elvégez egy JOIN illetve egy DEMUX-álási folyamatot, igy megkapod a képsávot illetve a hangsávokat külön-külön, mindegyiket az eredeti formában (MPV illetve AC3 kiterjesztéssel). A porgram nem ingyenes : [link]
Sok sikert.
üdv.
Az XMedia Recode ingyen megcsinálja. Állítsd a formátumot mpeg2-re, majd a videó és az audio beállításokat Másolásra.
Megtaláltam a legtökéletesebb programot. A VobEdit-tel kilehet nyerni az M2V videó fájlt, egy darabban, a hangfájlokat és a feliratokat szintén.
Használati segédletek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!