Windows 10 alá milyen alternatív megoldások lesznek a Desktop Gadgetekre?
Jelenleg 3 minialkalmazást használok Windows 7 alatt az asztalon:
Szeretném használni a Windows 10 alatt is, de arra hivatalosan nem lesz lehetőség (ismerem a Windows 10 Desktop Gadgets nevű progit, amivel fel lehet tenni, de azt csak végső esetben használnám)
Olyan alternatív megoldás érdekelne, ami hivatalosan nem minialkalmazás, de ugyanezt a célt szolgálná az asztalon. Hallottam olyanról is, hogy csempés appot lehet rögzíteni az asztalon, mintha minialkalmazás lenne. Ilyen megoldásból az általam használt 3 minialkalmazást ki lehetne váltani? Kellene nekem egy naptár, CPU-RAM kihasználtság kijelzés, és egy Névnap app...
A Microsoft nagyon ellene van annak, hogy ilyesmit használj, tehát csak a 3rd party megoldások jöhetnek majd szóba. (Hogy a telefonos progikat ki tudd tenni asztalra, azt erősen kétlem.)
8-hoz létezik egy 8gadgetpack nevű csomag, ami rendkívül népszerű, és szinte biztos fogják 10-hez frissíteni, vagy már meg is történt. Telepítés után pont ugyanazt az élményt adja, mint a 7 gadgetjei. Szerintem ez lesz az optimális megoldás.
És ugyanolyan veszélyesek is, mint a 7 gadgetjei?
Nem ok nélkül vették ki...
Az alkalamzás rögzítéssel várjuk meg a végleges Windows 10-et. (A 8.1-ben nem lehet szerintem.)
"És ugyanolyan veszélyesek is, mint a 7 gadgetjei?
Nem ok nélkül vették ki... "
Semmivel nem veszélyesebb, mint egy hagyományos program, egy ez marketing indok, amivel az embereket a metró gennyek felé próbálják terelni. Ezért vették ki, nem másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!