Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit kell letöltenem ahhoz...

Mit kell letöltenem ahhoz hogy androidos tabletről képpeket tudjak feltölteni a netre? Küldenétek cimet egy kis segitséggel?

Figyelt kérdés

2015. jún. 8. 07:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

milyen képet és hova? ez olyan kérdés mintha: mi kell ahhoz, hogy ebédet főzzek?

egyébként a beépített böngésző többnyire elég. az ugyanúgy működik, mint számítógépről...

2015. jún. 8. 07:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

wdhun, nem írta le egyértelműen? -.- "képpeket tudjak feltölteni anettre"

Képpeket akar Anettre. *-ra :D

2015. jún. 8. 07:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Facebookra akarok feltolteni képpet,de töltéskor ezt irja ki video frame 0.b mp. Uj a tabletem,nem vagyok képben ilyen téren. Az előző tabletemmel nem kelett semmi beàllítás vagy letöltés,ugy is tudtam képpet feltölteni.
2015. jún. 8. 07:58
 4/12 anonim ***** válasza:

1) bocs, a helyesírási hibák többsége miatt nem szoktam szólni, mobil eszközökön az ékezetek amúgy is macerásak, de ez nyilvánvalóan nem elgépelés, tehát: képet, képeket és nem kéPPet vagy kéPPeket

2) mit csinálsz pontosan? valóban képet akarsz feltölteni? vagy képként töltöd és nem véletlenül a videó feltöltésére nyomtál? a "video frame" valami ilyesmire utal..

3) "0.b mp"-t ír vagy "0.bmp"-t? mert a bmp képformátum (nem tudom a facebook támogatja-e mert nem használok facebookot) de az viszont biztos, hogyha egy szóköz van a kiterjesztésében akkor nem fog működni

2015. jún. 8. 09:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy ilyen hirdetőoldalra akartam feltölteni. Hogy 0.b mp,vagy 0.bmp-t irt nemtudom mert csak egy pillanatra mutassa. Igy is már többször megnéztem mire sikerült végigolvasni :D A helyesirással pedig ugy vagyok itt hogy amit már meglehet érteni az oké. Ledoktoràlni nem itt szeretnék ;)
2015. jún. 8. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod pontosan leírni, hogy mit ír, akkor segíteni sem tudunk. Milyen kiterjesztésű képet próbálsz feltölteni?
2015. jún. 8. 10:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Egeszen pontosan igy irja: video frame 0.b es alatta mp. Szoval vegulis lehet egybe is csak mar nem fert ki fent,de lehet kulon van :/ 640x480, 119 KB
2015. jún. 8. 11:42
 8/12 anonim ***** válasza:
bmp-t nem fog feltölteni, mentsd el .jpg-ként.
2015. jún. 8. 11:49
 9/12 A kérdező kommentje:
oke,es azt hogyan kell? Komolyan mondom kocka vagyok az ilyen dolgokhoz ugyhogy legyszives mindent ovodas nyelven kerek :)
2015. jún. 8. 12:13
 10/12 A kérdező kommentje:
most nezem....jpg ben van elmentve!
2015. jún. 8. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!