Medieval 2 total war egy meghatározhatatlan hibát talált és most kilép, mi lehet a baj? (eredeti)
Figyelt kérdés
A Kingdoms verziójában az AMerikai hadjáratnak a 20. köre után mindig kidob, a mai napon újra raktam akkor tovább ment,de most megint rossz.2015. jún. 7. 12:34
1/2 balojazz válasza:
Sajnos gyakori hiba. Utánaolvasva azt tapasztaltam, hogy sehol sem találtak megoldást. Nagy nehezen (kipróbálva minden trükköt, amit javasoltak, és kudarcot vallva) megtaláltam a megoldást. Meg kell nézni, melyik nép lépésénél fagy a játék. Ott be kell zavarni. Pl. angol pap megtámadja az eretneket: te kinyírod az eretneket vagy az angol papot, mielőtt megtehetné. Ha ez sem működik, illetve nem tudod, hogy mely lépésnél fagy, akkor is tudod, hogy melyik nép lépett akkor, tehát cheat kóddal kinyírod az adott frakciót: surrender_regions england. Na ekkor már tovább tud lépni a játék, és te is tudod folytatni. A megoldás a körváltáskori fagyásra jó, ha olyan ellenfél lépésénél fagy, ami nem lázadó: tehát elnyomod a kört, és a gép lépéseinél fagy valahol.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, de nekem nincs console
2015. júl. 30. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!