Amikor játszani akarok egy játékkal, mindig egy hibaüzenetet dob ki mi lehet ez?
Általában játékot le szoktam tölteni, de mostanában nem indulnak el. Pl.Watch Dogs, The Crew stb..
A hibaüzenet: "A D3DX9_43.dll hiányzik a számítógépről. Megoldáshoz próbáld újratelepíteni a programot."
Miután letöltöttem ezt a dll-t, és bemásoltam a játék mappájába, akkor ezt írja ki: "A XINPUT1_3.dll hiányzik a számítógépről. A megoldáshoz próbáld újratelepíteni a programot." Miután ezt is letöltöttem, és bemásoltam, nem ír ki semmit. Kb. 10-20 mp-ig tölt valami, és utána semmi.
A videókártya driver friss. Tegnap frissítettem. Mit kéne csinálnom? Segítenétek?
Köszi a válaszokat.
DLL fájlokat sosem töltünk ls és sosem másolgatunk, mert nem tudod ellenőrizni, hogy mi van benne!
Az említett fájlok a DirectX 9 részei. Töltsd le egy DirectX9.c telepítőt és tedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!