Hogyan tudnék nyelvet váltani a Vancouver 2010-ben (a téli olimpia játékában)?
Figyelt kérdés
Megszereztem a játékot, feltelepítettem, de orosz nyelven telepítette fel és mivel nem tudok oroszul, nem tudom, hogy hol kell átállítani! Az a baj, hogy nem kérdezi meg, hanem akár tetszik, akár nem, oroszul teszi fel! Legjobb tudásom szerint angol és orosz nyelvek vannak csak a játékban! De sehol sem találom! Pedig már az egész menürendszert végignéztem! Segítsetek, kérem! :)2010. febr. 27. 17:56
1/6 anonim válasza:
Bocsi ne haragudj de nem tudok segíteni. De én szeretném ha te segítenél! honnan szerezted meg ezt a játékot?
Ne haragudj mégegyszer és köszi előre is!
3/6 A kérdező kommentje:
Bocs, elvileg elküldtem privát e-mailbe! Nem akartam nagyon publikálni, mert a torrent nem igazán legális! De akkor lehet nem kaptad meg! Itt a link: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 2. 14:33
4/6 anonim válasza:
:D Azért köszi, mert megkaptam! :D tényleg köszönöm! Nem bunkózásból írtam , hogy köszi! :D
5/6 A kérdező kommentje:
Jah oké! XD Bocs! :D
2010. márc. 3. 21:38
6/6 anonim válasza:
Ez tuti angol verzio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!