Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítene valaki egy játék...

Segítene valaki egy játék programban?

Figyelt kérdés
Szeretnék telepíteni egy játékot a gépemre,de nem tudom hogy kell.
2015. jún. 6. 06:31
 1/7 Tengor ***** válasza:
Milyen játék? Honnan szerezted be?
2015. jún. 6. 07:20
 2/7 Tengor ***** válasza:
48%
Ne privátba és ne kunyerálj telepítő kulcsot. Szerinted, ha én megveszem drága pénzért, majd oda adom neked a két szép szemedért? Nőj már fel!
2015. jún. 7. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Senki nem pénzért veszi,leszedik a netről!Neked lehet megvette a b alfasz apád!
2015. jún. 7. 13:55
 4/7 Tengor ***** válasza:
48%

Abból, hogy te és a környezeted lopják a játékot, ezzel nem tisztelve mások munkáját az egy dolog. Ebből azt a következtetést levonni, hogy mindenki így csinálja nagy butaság. Kb, mint ha azt mondanád, hogy azért mert piros póló van rajtad, mindenki máson is piros poló kell, hogy legyen.

Az meg, hogy ismeretlenül a felmenőimet szidalmazod téged és a te felmenőidet minősíti.

2015. jún. 7. 18:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem poló,hanem póló!Egy kis elkényeztetett,irigy kis p öcs vagy,aki az apja pénzén élősködik!Játék helyett ajánlanám a helyesírás gyakorlását!
2015. jún. 7. 20:35
 6/7 Tengor ***** válasza:
48%

Mókuska, a "póló"-val igazad van, viszont mielőtt valakit leszólnál, a saját házad táján sepregess! Ugyanis az írásjelek után szóközt szokás (kell?) tenni, ezt te konzekvensen elmulasztod.

Tehát, mielőtt elkezdenéd játszani a nyelvtannácit, előtte legalább alap dolgokkal legyél tisztába. Ha ez megvan, akkor jöhet az illem.

Fel nem fogom, hogy miből vontad le azt, hogy:

a.) irigy vagyok (a szellemi szintedre egészen biztosan nem)

b.) elkényeztetett vagyok

c.) élnek még a szüleim

d.) ha élnek, akkor van min élősködni

e.) valóban élősködöm, és nem esetleg saját magamnak keresem meg a játékra valót

2015. jún. 8. 09:41
 7/7 anonim válasza:
Kérdező PLS DIE... :D A kérdésre a válasz: berakod a CD-t (bár nem gondolom hogy megvetted az írottak alapján)aztán nyomodod a "Next" feliratot aztán a "Finish" gombot. Nem tudom mihez kellet a segítség. Ha nem CD-n van akkor gondolom (mivelhogy letölteni illegális) Steam-en vagy valami hasonló helyen van meg a játék és az ilyen "áruházak" kb maguktól feltelepíti a játékokat.
2015. dec. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!