Hogyan tudom megoldani az alábbi Adblock Pro problémát?
Figyelt kérdés
adblock prot használok többek közt egy oldalon, ahol olyan képet is blokkol amit nem blokkoltattam, de a blokkolt elemek listájában nem szerepel, mégse látom. hogyan tudnám hozzáadni a kivételek listájához, valami bug, vagy mi lehet2015. jún. 4. 08:33
1/3 anonim válasza:
ctrl + shift + F
Saját szűrők lapfül
Keresés
beírod a domaint, ahol a képet engedélyezni akarod, és kiszeded a pipát a listában.
2/3 A kérdező kommentje:
ok, de se chrome se firefox, se pro se plusz alatt nem kapok semmit ctrlshiftfre
2015. jún. 4. 08:55
3/3 anonim válasza:
Akkor nyisd meg a szűrő beállításokat.
Nekem kint van egy behajtani tilos tábla ABP felirattal, egy ikon, a mellet van egy pici nyíl arra klikk és ott van a szűrő beállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!