Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bootolsákor kék halál. Mi a...

Bootolsákor kék halál. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Csökkentett módban feláll. Normál módban nem. Windows XP telepítő nem látja a jelenlegi rendszert.
2010. febr. 27. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
csinálj javító telepítést, ha ez nem megy akkor reinstall
2010. febr. 27. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:

A biosban nem állítottál el valamit?

A winyóknál szokott (ide=>ahci) vacakolni a rendszer, de legtöbbször akkor a csökkentett mód sem szokott elindulni....

Lehet egy vírus is, csökkentett módban indíts egy keresést, ha nem indul, akkor próbálkozz külső adathordozóról ( Pen-drive,CD/DVD, külső winyó) indítani egy rendszert, amin van FRISS vírusírtó is.

Ha egyik sem segít, sajnos REINTALL...

2010. febr. 27. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok:

Még lehetőségek.

1.: Nem indítottál el egy registry cleanert( ccleanert pl.), mert akkor lehet, hogy az nyúlt bele a rendszerbe.

2.: Nem volt -esetleg- driverfrissítésed? lehet hogy nem jól ment fel a frissítés, ekkor a csökkentett mód képes elindulni, mivel alapdrivereket tölt be hibakeresés céljából. eszközkezelőben nézd meg, hogy van-e valamelyik perifériánál felkiáltójel, vagy piros x.Ha van, ott a probléma is.

3.: A vírusírtód olyan fájlt törölt, ami szükséges a windows betöltéséhez, ekkor is jöhet a kék halál ( windows install, sajnos ).

Remélem, segítettem :-(

2010. febr. 27. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Szörintem: menteni, ami menthető, oszt újrahúzni. Az xp-nél nem is nehéz.
2010. febr. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!