A windows- omban az óra mellett megjelent egy kis ikon, azt mondja, hogy ingyen frissíthetek win 10-re. Ez ténylegesen ingyenes teljesen, vagy valami burkolt próbaverzió és később kell majd érte fizetnem?
Itt durrant el az agyam, pedig még csak az első ilyen kérdéssel találkozom ma, meg vagy tizet még tegnap láttam. Érdekelt mi ez az érdeklődés a Windows 10 iránt, rákerestem, elolvastam, most már tudom. Javaslom mindenkinek, keressen rá! De inkább linelek, meg magyarázok, aztán a többi lustának linkelgetem a kérdést meg a kommentem:
Windows 7 és 8.1-ről valóban ingyenesen és legálisan frissíthetsz Windows 10-re. Ennek a feltétele, hogy legyen legális, megvásárolt Windows 7 vagy Windows 8.1 licenszed. Ha ez nincs és mégis tudsz frissíteni, attól a rendszered még nem lesz legális. Valahol ki fog bukni, hogy nem vetted meg.
Értelmezd a szöveget, 1 évig állhatsz át, de utána örökre megtarthatod.
"a Windows 10-re az átállás a meglévő Windows 7 és 8.1 licenccel rendelkező felhasználóknak a megjelenés napjától számítva egy évig ingyenes lesz, és a Windows 10 licence az adott gépre vonatkozóan örökös érvényű."
Ha nem megy az egyszerű szövegértelmezés, akkor azon ilyen kérdezz-felelek oldalakon nehéz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!