Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell szakaszt létrehozn...

Hogyan kell szakaszt létrehozni a W@r tunderben?

Figyelt kérdés

Angol nyelven tolom és már egy ismerősömet bejelöltem bartátnak.

A profilom melletti kis fantomképekre kattintok(kapcsolatok) és ott a haverom. Rámegyek és az invite to squad-ra kattintok. Ő megkapja az üzenetet egy kis ablakban és az accept invite-re kattint. utánna azt irja nek you already in squad. Én mégsem látom és a squad menüben sem látom mit ír. Ha elindítok egy menetet akkor sincs ott.

Ír neki zöld színnel olyat, hogy én meghívtam és kattintson a join-ra (clikc to join) vagy vmi ilyesmi.

Ha erre a zöld szövegrészre kattin azt írja megint You already in squad. Én megint nem látom, ő sem és megint egyedül vagyok a csatában.

Hogy kell szakaszt létrehozni???

Részletes intrukcióra lenne szükségem!!!

Köszönöm a segítséget!

2015. jún. 2. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha mar volt squadban akkor priblajon meg kilepni belole abban az ablakban ahol chatelni is tud. Es lepjen ki minden bezarhato fulbol. Lehet hogy mar rgszer belepett es ott beht van. Bocsi a helyesirasert!
2015. jún. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!