Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri win 10-re frissíteni?

Megéri win 10-re frissíteni?

Figyelt kérdés

Felajánlotta a tört win 7 hogy firssítsek win 10-re. Igazából játékra használom a gépet. Megéri?

meg mi ez a "internetszolgáltatási díjak terhelhetnek"?

2015. jún. 1. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mi, de most még nagyon nem éri meg frissíteni, alig van kompatibilitás, csomó driverhiány, stabilitásproblémák, stb, én várnék.
2015. jún. 1. 18:47
 2/5 |Orfeusz| ***** válasza:
Szerintem az nem egy official üzenet volt. Ilyet nem ír semelyik Windows, főleg ha még tesztverzióban van az új.
2015. jún. 1. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Most ezt így minden órában meg fogja valaki kérdezni? Még meg sem jelent, könyörgöm.
2015. jún. 1. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy világos legyen:

A Win 7/8/8.1 rendszerben megjelent egy olyan menüpont a tálcán ami a jelenlegi(nem végleges) win 10-re való frissítést engedi ingyen.

Amúgy én is azt mondom, hogy várj még, majd ha végleges lesz.

2015. jún. 1. 19:01
 5/5 anonim válasza:

"meg mi ez a internetszolgáltatási díjak terhelhetnek"?

Gondolom ez alatt azt érti,hogy ugyebár írja,hogy 3GB adatot fog letölteni és akinek nem korlátlan az adatforgalma és adatforgalom után fizeti a netett annak ezt a 3GB-ot állnia kell.

2015. jún. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!