Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videokártyát ajánlotok?

Milyen videokártyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Mindenképpen amd videokártyát szeretnék és csak a GTA 4 -hez kellene valami jó de 20K-ból. Erre nem szeretnék többet szánni. Ha tudtok linket küldeni a kártyáról azt megköszönném. Válaszokat előre is köszönöm.

#GTA #videokártya.amd
2015. máj. 29. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Radeon r7 240
2015. máj. 29. 18:09
 2/5 Molyolo ***** válasza:
GIGABYTE Radeon R7 240 OC 2GB GDDR 3128bit PCI-E (GV-R724OC-2GI) Videokártya
2015. máj. 29. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
inkább keress használtat ennyiért már kapsz hd 7770-et vagy 7790-et ha szerencséd van, ami erősebb az r7 240-től. Hardveraprón nézegess keress olyat amelyik még garis. Ennyiért semmiképp se újat vegyél mert használtan sokkal jobbat kapsz.
2015. máj. 29. 19:18
 4/5 Molyolo ***** válasza:
Még ha garis is én tápból meg videókártyából nem vennék használtat. De ember függő miért ne lehetne egy jó használtba is belefutni.
2015. máj. 29. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
tápból én se vennék használtat mivel ugye még mindig van olyan amelyik nem száraz kondis ezért azok kiszáradnak és tönkremennek, de a vga-n max a ventillátor ami meg tudja magát adni, vagy max húzva volt, de azért kell megbízható oldalról venni, hogy ne verjék át az embert. Ja és még optikai meghajtót és vinyót se szabad használtan venni. De memória videókártya processzor alaplap ez mind jöhet használt is sőt jobban is szeretem, mert jobbat veszek olcsóbban. De kinek mi.
2015. máj. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!