Kockázatos vírusirtó nélkül régi Android verziót használni?
Androidra nem kell vírusirtó. Ami létezik is, annak a java része kamu.
Ha rootolva van, és megbízhatatlan forrásból származó mindenféle dolgot futtatsz root joggal, akkor esetleg nem árt (de csak ami nem kamu), egyébként teljesen felesleges.
"Androidra nem kell vírusirtó. Ami létezik is, annak a java része kamu. "
hát akkor te jól elvagy tévedve....
eset nod32, kaspersky, avast, avg stb. vírusirtó elég jó
én nodot használok jó pár ideje
már régi android verziót is szinte veszélyes használni, de hát nem lehet mit tenni, a gyártó nem adja ki rá az újabb verziót, ráadásul rengetegen használnak 4.2-4.3-at stb.
rakj fel egy vírusirtót, több mint a semmmi
Lehet benne valami , a vírusirtó cégeknek is nyilván az az érdeke , hogy minél többen használják a programjaikat... így lehet felfújják ezt az android vírus dolgot , hogy hátha majd a hiszékeny emberek tesznek rá.
Viszont ez egy régi mobil android 2.3 és így sem nevezhető gyorsnak , hát még egy 200 MB-os vírusírtóval...
Ha nem szedsz le minden hülyeséget akkor teljesen fölösleges.
Én személy szerint sok hülyeséget leszedek, rootolva vagyok, nyitott BL-el stb, mégse találkoztam még vírussal.
Egyszer AVG-m volt, és 1 vírust talált a telón. Na mit?
A GTA3-at, amit megvettem a playen, mégcsak nem is letöltöttem. Ennyit erről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!