Smileyhead kérdése:
Androidosok! Mi a véleményetek ezekről az eljárásokról?
Figyelt kérdés
Ezt a két videót találtam arról, hogy hogyan lehetne Windows 8-at és 8.1-et telepíteni Androidos eszközre. Ki szeretném próbálni a tabletemen, de gyanúsnak tűnik az egész. A kommentekben mindenki azt állítja, hogy működik.
Hamis videók-e ezek?
Win8: https://www.youtube.com/watch?v=vvw9CMMlDJ4
Win8.1: https://www.youtube.com/watch?v=6n8DyI95gRs
2015. máj. 28. 20:38
1/7 anonim válasza:
működhet(elméletileg) de garit dobja és ha elrontod nincs visszaút..
2/7 A kérdező kommentje:
Hehe... Nem mintha lenne még garanciája. XD Köszi. :D
2015. máj. 28. 21:51
3/7 anonim válasza:
attól még nem feltétlen kell lezúzni:D és hogy utána hogy tudnád visszatenni az androidot ha szaggat vagy valami nem jó..
4/7 Jófej:D válasza:
Nekem a két telefonomra és a tabletemre is azt írta hogy gyenge hozzá, úgyhogy én arra jutottam hogy kamu. És a hivatalos oldalon se lehet rendesen letölteni, mert teljesíteni kell olyan reklámokat amik pénzbe kerülnek (pl nyerj egy iphone 6-ot). Az ilyenek általában átverések.
5/7 A kérdező kommentje:
2.-nak: A videók szerint a progi tud biztonsági mentést csinálni, úgyhogy a visszaállítás (elvileg) nem probléma.
2015. máj. 29. 09:03
6/7 A kérdező kommentje:
Közbe' mondjuk rájöttem, hogy a MyAudiós tabletem a maga 323MB RAMjával nem jó a 8-hoz, de az XP-set talán megpróbálom. Azt olvastam, annak csak 32MB a követelmébye. :-D
2015. máj. 29. 09:05
7/7 Anarki válasza:
Teljesen felesleges ilyenekkel foglalkozni. Mivel a tabod ARM architektúrára épül ezért a Windowsos programok/alkalmazások egyikét se tudja majd futtatni mivel azok x86-os architektúrára lettek írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!