Számítógép témában jártas emberek segítenének? Bővebben lent.
Lányomat szeretném meglepni egy laptoppal, de van egy-két dolog, amiben nem igazodom ki. Fontos lenne, hogy fusson a gépen a sims3 játék, mert azt nagyon szereti. Olvastam a sims3 gépigényénél, hogy 2,4 Ghz processzor kell a futtatásához.
Lenne egy használt laptop, amit jó áron meg tudnék venni egy megbízható ismerőstől, elég jók a gép paraméterei (Asus AMD, 4 Gb memória, 500 Gb hdd, 15,6-os képernyő, kétmagos, de a processzor csak 2X1667 Mhz) Akadályozhatja ez a játék futását? A másik dolog, ebben a laptopban Radeon 6470-es videokártya van. A gépigénynél Radeon 9600-t olvastam. Ez vajon szintén lehet gond.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Pont, hogy nem, a sims3 rettenetesen futott megjelenésekor a legcombosabb gépen is, és annyira nem öreg, hogy egy ilyen laptop gond nélkül futtassa(arról nem is szólva, hogy ha nem tévedek 2010 körül jelent meg, akkor már elég elterjedtek voltak a több magos rendszerek). Én inkább azt javasolnám, hogy nézd meg, az a biztos, mivel ismerős gépe így gondolom ez nem okoz gondot, de túl sok reményt nem fűznék hozzá(a minimum gépigény úgy ahogy van kamu, most direkt megnéztem, számotteőven erősebb laptopon is kritikán alulian futott).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!