Hogyan töröljem a programot?
Figyelt kérdés
avast feltelepítésre került
ám nem küldték a licens kulcsot, így úgy voltam vele, hogy addig aktiválom a demot
ám amikor rákattintok aaz asztalon az ikonra, akkor azt írja ki, hogy összeomlás előtt küldjön valami hibajelentést, de ezt sem engedi
progr. telepítése és törlésénél pedig hiába kattintok az eltávolításra
nem csinál semmit :(
mit csináljak? most lett újratéve kb. 1 hete a gép..
Pls HELP
2010. febr. 26. 14:50
1/9 anonim válasza:
Próbáld törölni akkor a Program Files-ből a mappáját (azt hiszem Alwil software néven van bent), ha nem engedi, akkor az Unlocker nevű programmal töröld le a mappát.
2/9 anonim válasza:
Miért törölnéd?Ha ez a Home változat,kérj másik regisztrációs kulcsot.Valami hiba csúszott be,talán elírtad az email címedet.
3/9 anonim válasza:
A program files mappából semmiképp ne töröld csak úgy.
4/9 anonim válasza:
"összeomlás előtt" - nem hiszem, hogy a regisztrációs kulcs miatt van. De egy újratelepítés talán segít rajta.
5/9 A kérdező kommentje:
3 címre is regisztráltam még tegnap de nem küldtek semmit..
ja egyébként felvan telepítve, de nincs se a demo, se a regisztrációs verzió telepítve..szóval csak van.. de semmi..
és ha rá akarok kattintani, akkor
ezt írja ki:S
2010. febr. 26. 15:07
6/9 anonim válasza:
Vezérlőpult->Programok telepítése törlése-> Avast eltávolítás majd újra felrakod
7/9 A kérdező kommentje:
már az imént írtam, hogy nem engedi..hiába kattintok, nem csinál semmit..:S
egyéb ötlet ?:S
2010. febr. 26. 15:23
8/9 anonim válasza:
csökkentett módban töröld, vagy keresd meg a feladatkezelőben a process-t ami még használja.
9/9 anonim válasza:
Telepítsd a revo uninstaller nevű programot, az leveszi. A maradék kijelölésénél csak a vastagon szedetteket töröld le4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!