Vállalkozásomhoz keresnék egy olyan programot ami figyeli a raktáron lévő áruk mennyiségét, eltárolja a rendeléseket, stb (bővebben a leírásban). (? )
A programot egy érintőkijelzős felületen használnám. A vállalkozás lényege egy italbolt. Egy adatbázisban tárolnám, hogy melyik italból mennyi van raktáron, az áraikat... tehát mindent ami fontos. A vevő bejön az üzletbe... rendel pl: 0,7l Jack Daniels, 0,5l Kalinka vodka.. stb. Én kiválasztom kategóriákból a megfelelőt (pl. whiskey/ jack daniels 0,7l)... amit kér mindent.. majd kijön a végösszeg, pl 6800ft ő ad 10000-et majd a program kiírja a visszajárót. Odaadom neki az árut és a visszajárót és jóccakát. A program pedig dátummal, áruk megnevezésével, végösszeg beírásával eltárolja egy másik adatbázisban az egész műveletet... Ha valamiből kezd kevés lenni akkor jelez nekem a program, hogy rendelésre szorul. Valami ilyesmi kéne nekem.
Létezik ilyen program?
Persze, számtalan pénztár és raktározó program létezik. Én azt javasolnám, hogy keresd fel hasonló kaliberű (termék, méret) üzletek vezetőjét és tudakold meg, hogy ők mit használnak.
Ha ez nem megy, akkor keresd fel ilyen programok forgalmazóit és kérdezd meg, hogy mit, milyen konstrukcióban tudnak ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!