Freemake Video Downloader miért írja ezt ki?
Mikor bemásolok egy linket egy, az általa engedélyezett oldalról, ezt az üzenetet kapom pirossal: Nincs letölthető videó
Eddig napi szinten töltöttem le az ominózus oldalról, most meg hirtelen ez. Újraraktam, de még mindig ezt csinálja. Valami ötlet?
"Nincs letölthető videó"
Olyan formátumban van a video , amit nem tud kezelni a Freemake Video Downloader .
Ha a formátum jó , de a felbontását nem tudja felismerni .
Ellenőrizd a Freemake Video Downloader verziószámát , mert esetleg egy elavult verziót használsz .
Free Video Converter Version: 4.1.6
Ha nem sikerül , esetleg más letöltő programmal kéne próbálkozni , mert nem csak ez a letöltő létezik ,
ami képes a YouTube-ról letölteni akár a link alapján .
"Újraraktam, de még mindig ezt csinálja."
Egy elavult verziót nincs értelme újrarakni .
Ha a programot a Windows belső eltávolítóját használtad ,
akkor maradék hibás programelemekre kerül vissza újratelepítéskor .
Használj külső törlő programot : Ccleaner , Revo Uninstaller , Iobit Uninstaller , ...stb .
Ezen programok a maradékokat is el tudják távolítani .
Chrome-hoz letöltők :
Video Downloader professional
Download Helper
YouTube
HTML5 video for YouTube™
Van választék , csak nem mindegy , melyik válik be nálad , érdemes lenne őket kipróbálni .
(minden esetben arról kell megpróbálni letölteni , amin a Freemake Video Downloader nem tudott letölteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!