Át szeretném írni a szöveg fájl típusát txt-ról cmd-re pl. (beírtam hogy telepítés. Cmd) és nem változott lehet hogy a win8-al a baj?
tabaki EZ az !! szerintem nevet kéne változtatni az oldalnak
www.kérdezzhogyvisszakérdezzelek.hu
OFF:
#3, a kérdezők normálisan kérdeznének, akkor nem kellene visszakérdezni. Sokan elindulnak az alap problémától, élnek egy csomó hibás feltételezéssel, majd felteszik a kérdést, ahova eljutottak.
ON:
Szerintem a kérdező egy bat fájlt akar csinálni, csak azt nem valami.cmd-nek, hanem valami.batnak kellene hívni.
Annak az oka pedig, hogy nem változott meg a fájl az, hogy XP-től kezdve a rendszer alapból elrejti az általa ismert fájltípusok kiterjesztését.
Bekapcsolása: [link]
OFF
@#4:
Szívemből beszélsz, mint már annyiszor. Így lesz a lekódolt merevlemez problémájából „Hogy kell bootolni?”, vagy a Blender-animáció videófájlba mentéséből „Hogy készítek GIF-et képkockákból photoshopban?” Sokszor rámegy egy oldal is pusztán arra, míg kiderül, mi volt a cigányútra szaladt következtetésekből adódó kérdés eredeti oka. És még örülhetek, ha nem engem oszt ki a kérdező a korlátoltságom miatt...
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!